Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

DEEL JE WERKERVARINGEN (13 10 2022)

https://chkmkt.com/loopbaanbevraging

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen… Een loopbaan in de audiovisuele of digitale sector? Een loopbaan in de muziek- of podiumkunstensector?

Mediarte en Sociaal Fonds Podiumkunsten willen begrijpen hoe deze loopbanen verlopen en wat de grote uitdagingen zijn voor zij die in deze sectoren aan de slag willen of er nu in werken. Daarom organiseren we een online bevraging.

Met deze bevraging willen we in kaart brengen in welke mate de opleidingen en jobs in beide sectoren toegankelijk zijn voor iedereen, maar ook waarom het voor sommigen moeilijk is om een duurzame loopbaan in deze sectoren uit te bouwen.

Ben jij momenteel, OF, was jij in het verleden … Een student in een audiovisuele, digitale, muziek- of podiumkunstenopleiding? Aan het werk in de audiovisuele, digitale, muziek- of podiumkunstensector?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen! Deel jouw ervaringen via deze online enquête, die maximaal 15 minuten duurt. Je hebt tijd om deze in te vullen tot 13 november. Jouw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt door het onderzoeksbureau IDEA Consult.

Klik hier om te beginnen. 

© 2023 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.