Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

LICHT

 

 

STEPP-Basiscursus Licht

STEPPElk jaar organiseert STEPP tegen een zeer democratisch tarief een basiscursus voor de beginnende lichttechnicus in 2 delen met lesgever Glen D'Haenens en i.s.m. OpenDoek. Hou onze opleidingskalender in de gaten.

 

 

Nieuwe lichttechnologie

STEPP vzw volgt de ontwikkelingen op vlak van nieuwe lichttechnologie van dichtbij mee. Zowel op vlak van ontwerp als op technisch en technologisch vlak werken wij aan een aantal initiatieven om de continue innovatiestroom binnen de sector bij te blijven.

  • Nuttige informatie:
    Groen Licht Vlaanderen 2020: Projectsite van het Laboratorium voor Lichttechnologie  in een  samenwerking tussen KU Leuven - Campus Gent (KAHO - Laboratorium voor Lichttechnologie), WTCB (Labo's  'Licht en Gebouw' en 'Duurzame Ontwikkeling'), Tecnolec en Universiteit Hasselt (onderzoekgroep ArcK van de Faculteit Architectuur en kunst).

     

 

OISTAT Lighting Design Workgroup

OISTAT   Volg hier de werkzaamheden van de OISTAT Lighting Design Workgroup.

 

 

STEPP-Werkgroep Licht

STEPPBinnen STEPP zijn 6 themawerkgroepen actief, die de inhoudelijke lijn van STEPP uitzetten. Wil je actief deelnemen aan de STEPP-Werkgroep Licht, neem dan contact op met werkgroepvoorzitter Sam Swerts.

 

 

Tips, tools & links

In de groep Techniek & Infrastructuur, het STEPP-forum via Kenniskantoor, kan je terecht voor je vragen, weetjes en ideeën Techniek & Infrastructuur, zowel voor de beginner, de pro als de nerd. Je kan ook terecht op het forum licht van de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT).

 

Vind hier de lichtgerelateerde presentaties van de themadag 'Audio-, video- & lichtnetwerken' van dinsdag 21 oktober in deSingel in Antwerpen:

Festivals, beurzen & conferenties:

Lees ook:

 

Archief STEPP-Magazine/Proscenium:


 

Link voor nieuws, technische dossiers, reviews, ... naar de website van diverse Lighting Designers Associations:

PLDA


ZichtlijnenConsulteer hier het archief van lichtgerelateerde artikels uit Zichtlijnen, het magazine van onze Nederlandse zustervereniging VPT.

© 2018 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.