Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

DE 2 JAARLIJKSE CUE BEURS KOMT TERUG NAAR DE AHOY (13 01 2020)

 

De tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie, biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

De oprichting van de Stichting Vakbeurs Theatertechniek in 1987 was een initiatief van een aantal toeleveranciers uit de theaterbranche met als doel een professionele non-profit beurs op te zetten voor en door technici. Nederland staat internationaal gezien bekend om haar hoogstaande podiumtechniek. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden. Producenten spelen in op de trend dat alles steeds interactiever wordt. Dat vraagt om andere, multimediale technieken. CUE2020 is het trefpunt voor de branche om kennis, ervaringen en innovaties te delen zodat de aanwezige expertise op hoog niveau kan blijven.

Op CUE draait het niet alleen om materialen, maar ook om de denkwijze erachter. Vanuit stands worden voorbeelden getoond van technisch vernuft. Daarnaast breidt CUE in 2020 uit met CUE Experience, in deze extra hal kunnen exposanten daadwerkelijk op de stand laten zien, horen en voelen wat voor innovatieve techniek zij huis hebben. Er is veel mogelijk, denk aan podia, mistschermen, rookprojecties, misschien wel 360-graden projecties in een dome of VR-demo’s. Het wordt echt een beleving voor de bezoeker! Ook worden er demoruimtes beschikbaar gesteld om uitgebreide productpresentaties te geven.

CUE2020 vindt plaats van 13 t/m 15 januari 2020 in Rotterdam Ahoy.

© 2024 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.