Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

SECTORGIDS PROFESSIONELE KUNSTEN STAAT ONLINE! (07 06 2020)

www.sectorgidscultuur.be

Na lang wachten heeft de Nationale Veiligheidsraad onze sector eindelijk perspectief gegeven. In fase 3 (8 juni) mogen we terug (artistiek) aan het werk en vanaf 1 juli mogen we weer publiek ontvangen. Deze sectorgids is een belangrijk ondersteunend instrument bij de voorbereiding voor de heropstart. Het is samengesteld uit alle bevestigdenoodzakelijke en minimale bouwstenen om werknemers, artiesten en publiek zo veilig mogelijk te kunnen verwelkomen in de post-lockdown periode.

De sectorgids richt zich daarom specifiek tot preventieadviseurs. Zij gaan uiteindelijk het eigen preventieplan opstellen. Uiteraard is iedereen die professioneel aan de slag is in de sector en de heropstart van zijn/haar werking in goede banen helpt leiden meer dan welkom.

De inhoud van de gids zal voortdurend aangevuld worden in functie van de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en op basis van wetenschappelijke inzichten. Blijf op de hoogte van nieuwe updates door je onderaan in te schrijven op de nieuwsbrief.

© 2020 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.