Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

NIEUW! COLLEGAGROEP LEIDINGGEVENDE THEATERTECHNICI (10 11 2020)

stepp.axoclub.be/page?orl=1&ssn=&lng=1&pge=5114&acy=115355

Ben je technisch verantwoordelijke, theatertechnicus, toneelmeester, … Kortom, stuur jij vol gedrevenheid en passie een podiumtechnische ploeg aan? Dan ben je waarschijnlijk heel goed op de hoogte van de technische specificaties van je job en weet jij perfect wat er moet gebeuren om van een voorstelling een technisch hoogstandje te maken. Maar kan je ook even goed overweg met de niet-technische verantwoordelijkheden die bij je functie horen? En/of wil je jouw ervaringen graag delen met je collega’s?  

 

Wel, goed nieuws. Samen met cult! roepen we een nagelnieuwe collegagroep in ’t leven, eentje speciaal voor technisch leidinggevenden. Met een beperkte groep gaan we (coronaproof) rond de tafel zitten om halfjaarlijks over de niet-technische aspecten van jouw job te spreken. 

 

Tijdens de allereerste sessie starten we met de basis van teammanagement. Walter Stevens (tcn) bijt de spits af en helpt ons door de theoretische kant van teammanagement heen. Na een korte pauze gaan we in gesprek met Bert Moerman (Knokke-Heist) over de moeilijkheden en problemen die je dagelijks tegenkomt en zoeken we samen naar de gepaste pistes om die moeilijkheden te overwinnen.

© 2020 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.