Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

MET 500 MAN HET THEATER IN EN NIEMAND DIE AFSTAND HOUDT: ‘MIJN LICHAAM MOET ER EVEN AAN WENNEN’ (15 02 2021)

https://www.ad.nl/utrecht/met-500-man-het-theater-in-en-niemand-die-afstand-houdt-mijn-lichaam-moet-er-even-aan-wennen~a8994b43/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Met vijfhonderd mensen samenkomen voor een evenement? Klinkt als 2019, maar het gebeurde maandag wél in het Beatrix Theater in Utrecht. Tijdens dit eerste pilotevenement wordt onderzocht hoe evenementen weer door kunnen gaan. 

De CEO van de Jaarbeurs noemt het experiment ‘een feestje’: „Dat begon toen ik om half 6 vanmorgen een appje kreeg van medewerkers: zij waren blij om de verwarming weer aan te zetten en de deuren te openen.” De deelnemers kregen een dagvullend programma voorgeschoteld: Back 2 Live. 

Voor het eerst sinds 16 maart vorig jaar klinkt er weer vrolijk geroezemoes van een grote groep bezoekers in de foyer van de het Beatrix Theater. De aanblik van groepjes mensen die geen afstand houden, voelt eerder alarmerend dan geruststellend, beamen bezoekers. „Mijn lichaam moet er even aan wennen, maar ik ben blij dat het even kan”, zegt bezoeker Rob van Wegen.

Meer lezen. 

© 2021 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.