Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

KONINKLIJK CONSERVATORIUM ANTWERPEN ZOEKT PODIUMTECHNICUS

https://vacatures.ap.be/vacature_detail.aspx?vac_id=1389

Als podiumtechnicus voer je podiumtechnisch ondersteunende activiteiten uit om bij te dragen aan een vlotte en operationele werking van de afdeling.

  • de verwerking van informatie betreffende de diverse opdrachten van de afdeling Planning en Productie (decor, audio,video, licht, toelichtingen van de artistieke ploeg,…) Je verzamelt podiumtechnische informatie bij de verschillende belanghebbenden, houdt dossiers en gegevens bij en vervolledigt die. Je klasseert documenten, zowel digitaal als fysiek 
  • uiteenlopende podiumtechnische taken binnen vastgelegde afspraken en procedures, om bij te dragen aan de efficiënte en operationele werking. Je licht podiumtechnische vereisten door op haalbaarheid, rekening houdend met budgettaire en productionele afspraken en reikt, indien nodig, alternatieven aan. Je contacteert en informeert ook de medewerkers bij het productieproces en het productieteam. Je verricht opzoekingswerk in het kader van projecten,nieuw aan te kopen materiaal of ter ondersteuning van evenementen of activiteiten. 
  • het fungeren als aanspreekpunt, via de verschillende communicatiekanalen, voor recurrente vragen m.b.t. de afdeling Planning en Productie. Zo verzorg je de communicatie met de docenten, studenten, productieteam, artiesten,… Je woont overlegmomenten bij en andere activiteiten met interne en/of externe personen en zorgt voor doorstroming van de informatie. 
  • het plannen, organiseren en uitwerken van praktische en logistieke elementen die zich voordoen tijdens producties. Je verzorgt het onderhoud en eventuele herstellingen aan de podiumtechnische infrastructuur en ziet toe op de ordelijke opslag van decor-, licht-, beeld- en geluidsinfrastructuur om een efficiënte manipulatie, stockering en/of transport toe te laten. Je ziet toe op en werkt mee aan een correcte, veilige en tijdige opzet van de podiumtechnische installatie tijdens repetities en voorstellingen om een optimaal technisch kader te garanderen waarin de voorstelling kan plaatsvinden. Je volgt de veiligheidsprocedures bij het samenwerken en bij de manipulatie van de technische apparatuur waardoor je bijdraagt tot een veilige werkomgeving. Je staat in voor het registreren en uitlenen van materiaal en de opvolging ervan. 
  • het volgen van evoluties en ontwikkelingen binnen podiumtechniek door het uitwisselen van ervaring en kennis metcollega’s, en het deelnemen aan interne en externe opleidingen.

MEER VACATURES

Paleis voor Schone Kunsten - Bozar Brussel zoekt Stage Technician.  Lees meer
Kunsthuis Antwerpen zoekt Technisch productieleider. (tot 28/03/2019)  Lees meer
Vrije Universiteit Brussel zoekt medewerker audiovisuele technieken.  Lees meer
OC De Pinte zoekt Podiumtechnicus. (tot 05/04/2019)  Lees meer
Stad Middelkerke zoekt Technisch medewerker theatertechniek. (tot 28/03/2019)  Lees meer
De Munt zoekt Elektricien. (tot 25/03/2019)  Lees meer
De Munt zoekt Technisch productieverantwoordelijke. (tot 25/03/2019)  Lees meer
De Munt Brussel zoekt Decorsmid. (tot 25/03/2019)  Lees meer
Hands 4 Events (Antwerpen en heel België) zoekt Stagehand (vanaf 16 jaar). (tot 30/06/2019)  Lees meer
ShowTex (Burcht) zoekt technieker voor installatieploeg.  Lees meer
© 2019 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.