Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

BRONKS (BRUSSEL) ZOEKT THEATERTECHNICUS

 

 Vacature theatertechnicus (m/v) 

Tewerkstelling: voltijds Type: vast contract van bepaalde duur (1 jaar) met zicht op verlenging onbepaalde duur. Plaats van tewerkstelling: Brussel Aanvang tewerkstelling: in onderling overleg, december 2020/ januari 2021 

BRONKS is een theaterhuis voor kinderen, jongeren en gezinnen, gehuisvest aan de Varkensmarkt in hartje Brussel. BRONKS is een spraakmakende vaste waarde binnen het Nederlandstalige theater, zowel in binnen als buitenland. BRONKS ontplooit een brede artistieke werking met eigen theaterproducties die spelen in Vlaanderen en het buitenland, gastvoorstellingen, een uitgebreide scholenwerking, een eigen jongerenlabel, meerdere festivals per jaar en zoveel meer. 

Functie: 

Als theatertechnicus ben je onderdeel van de technische ploeg van BRONKS. Deze bestaat uit een enthousiaste ploeg van techniekers, projectleider en coördinator. 

Elke technicus in de ploeg werkt allround, weliswaar met zijn/haar eigen interesses en sterktes. We zijn op zoek naar een goede allround technicus, met specialisatie geluid/video. 

Omwille van de veelzijdigheid van onze activiteiten en omdat we erg geloven in het feit dat beide facetten versterkend werken, zijn we op zoek naar iemand die zowel receptief als productief wilt werken. 

Receptief: je ontvangt gastvoorstellingen & zaalhuren in het BRONKStheater. Je zorgt voor de technische omkadering hiervan, in overleg met de technisch coördinator. Productief: Je werkt mee aan de eigen (co) producties. Samen met je collega’s beantwoordt je aan de artistiek/technische noden van de makers en begeleid je een creatieproces van A tot Z. 

Je ziet een uitdaging in technische vraagstukken en werkt oplossingsgericht naar het eindresultaat. 

Je gaat op tournee met zowel nieuwe creaties als met hernemingen, nationaal als internationaal. Je bied technische ondersteuning en creatieve input bij de verschillende evenementen die door BRONKS georganiseerd worden. 

Profiel: 

- Je hebt een hoger technisch diploma & minstens enkele jaren relevante ervaring. 

- Je werkt stipt, punctueel en komt gemaakte afspraken na. - Je bent collegiaal en communicatief. We hechten veel belang aan intern overleg en ruimte voor een eigen mening. Zelfstandig werken is geen probleem ook al ben je een echte team speler. 

- Je bent flexibel ingesteld en gaat vlot om met plotse veranderingen in de planning, eigen aan een creatieproces. - Je hebt een goede kennis van de meest gebruikte programma’s zoals Ableton Live, Qlab, Isadora, Chamsys Magiq Q en bent bereid je hierin verder te bekwamen. - Je hebt een hands-on mentaliteit, avond – en weekendwerk zijn eigen aan de sector en schrikken je niet af. - Je hebt een rijbewijs B, rijbewijs C is een pluspunt. - Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans & Engels. - Wonende in Brussel of zijn nabije omgeving is een pluspunt. 

BRONKS biedt: - Een uitdagende en gevarieerde job in een dynamische werkomgeving. - Een grote vrijheid voor het ontplooien van eigen initiatieven en veel inspraak. 

-Werken met de laatste nieuwe technologieën, in een goed uitgerust theater. - Een competitief loon volgens de barema’s van de CAO Podiumkunsten, aangevuld met maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering. -100% terugbetaling openbaar vervoer abonnement woon-werkverkeer 

Reacties met motivatiebrief + CV graag doormailen voor 15-11- 2020 naar Niels Huijers (techniek@bronks.be) Download  Vacature technicus.pdf

MEER VACATURES

Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK) zoekt Medewerker gebouwbeheer / logistiek. (tot 25/11/2020)  Lees meer
GC De Route (Sint-Gillis-Waas) zoekt Theatertechnicus - C1-C3. (tot 02/12/2020)  Lees meer
Smet Group (Dessel + verspreid over België) zoekt 70 nieuwe medewerkers met technisch profiel. (tot 31/08/2020)  Lees meer
De Munt (Brussel) zoekt Hoofd-decorschijnwerker (M/V). (tot 31/08/2020)  Lees meer
© 2020 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.