Home
Sponsormogelijkheden

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op onze elektronische nieuwsbrief!

Social Media

Ook STEPP heeft een eigen facebookpagina!
Bezoek ons

STEPP kan je ook vinden via LinkedIn!
Bezoek ons

Volg STEPP op Twitter!
Bezoek ons

EHB BRUSSEL / RITCS ZOEKT TECHNISCH PRODUCTIONEEL PROFIEL

ses.ehb.be/vacature_detail.aspx?vac_id=2626

 samen met de materiaalbeheerder, met planningsbeheer, dienst facility, dienst communciatie, de praktijkdocenten en vooral met de studenten. Naast een wekelijkse dagschema zal een intensievere aanwezigheid op het einde van de ateliers nodig zijn. De planning van de uren gebeurt in samenspraak met het dagelijks team.

Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must. Als Brusselse hogeschool met internationale ambities verwachten we een zekere meertaligheid van onze collega’s. Je vlot kunnen uitdrukken in het Frans, Engels of een andere taal is dan ook een grote meerwaarde. Onverwachte wendingen zoals de coronapandemie scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·       Ervaring – Je hebt ervaring binnen de podiumtechnieken en productie. Ervaring in het Hoger Kunstonderwijs is een pluspunt.

·       Talenkennis  – je Nederlands is uitstekend, Engels goed. Kennis van Frans is een meerwaarde

·       ICT  – kennis van informatica en de gangbare software die in de betrokken opleidingen worden gebruikt

·       Didactische vaardigheden – Je hebt een pedagogisch inzicht, weet opdrachten te formuleren naar studenten toe en deze te begeleiden. Je geeft feedback en neemt tijd (geduld) om waar nodig zaken bij de studenten aan te leren. Je brengt mensen (studenten/docenten/..) samen en kan vergaderingen coördineren.

·       Resultaatsgericht – Je bent hands-on en betrekt in je initiatieven collega’s, studenten en docenten. Je stimuleert de samenwerking tussen opleiding en werkveld, je bent contactvaardig. Inzicht in de eigenheid van de pedagogie en de artistieke processen.

·       Teamplayer – je bent collegiaal, integer en toont initiatief. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent empathisch ingesteld.

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een Diploma van Bachelor of Master of hiermee gelijkgesteld.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.

Aanbod

·       Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

·       Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

·       Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling.

·       Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.

·       Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

·       Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.

·       Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.

Opmerkingen

Concreet

Functie: 60% statutair tijdelijk vacant

Departement: RITCS

Aard tewerkstelling: Praktijklector

Vereist niveau: Bachelor of Master of hiermee gelijkgesteld

Werkervaring: 7 tot 9 jaren

Volume: 60%

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: vanaf 1/11/2022 tot en met 30/09/2023

Afsluitdatum: 17/10/2022Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 17/10/2022 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op 21/10/2022 tussen 14u en 17u, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Dit gesprek kan live of online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Nog een datum voor je agenda: op 24/10/2022 organiseren we een hogeschoolbrede onthaaldag voor alle nieuwe medewerkers. Je leert hier meer over de hogeschool en centrale diensten, zet je eerste stappen in het vormingstraject voor nieuwe docenten en je leert er je nieuwe collega’s beter kennen tijdens een gezellige broodjeslunch

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met , Hendrik De Smedt Opleidingshoofd Academische Bachelor en Master DK, te bereiken via email hendrik.de.smedt@ehb.be.
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Marion Conings
E-mail: marion.conings@ehb.be

MEER VACATURES

Flagey vzw (Brussel) zoekt Assistent productie / administratie / office management. (tot 30/10/2022)  Lees meer
Theater Malpertuis (Tielt) zoekt Theatertechnieker / productieleider. (tot 21/11/2022)  Lees meer
Gemeente Mol zoekt Theatertechnicus C1-C3. (tot 23/10/2022)  Lees meer
© 2022 STEPP vzw. Alle rechten voorbehouden. D&D by Invoke Mediaworks.